Reiselivsrådgiver til ny start i nord!

Som rådgiver i Mimir er du med og skaper verdier, nye arbeidsplasser, levende lokalsamfunn og et bærekraftig reiseliv. Og når livene våre åpner seg etter at alt ble satt på pause, blir du med på en ny start. En ny start for reiselivet, for deg selv og for Mimirs kontor i nord.

Ledig stilling

Du kjenner næringens suksesshistorier og utfordringer. Du har relevant erfaring, bidrar med nye tanker, er god på samarbeid og skaper merverdi for våre kunder.  

Hos oss får du kunnskapsrike kollegaer og en kundeportefølje å starte med. Du får være med  og utvikle Mimir som bedrift og reiselivet som næring. Hvis du er den vi håper, er du også en fremtidig partner i Mimir.  

Mimir har i dag syv ansatte. Fem av oss er rådgivere. På hovedkontoret i Larvik sitter Bård Jervan, Marie Bergsli og designer Janne Auby. I Oslo Torill Olsson. I Fredrikstad finner vi Ann-Jorid Pedersen og i Halden Ingrid Solberg Sætre. Vår researcher Sarah Peters holder til i Hemsedal.

Vårt kontor i nord:
Etter halvannet år med kontor i Lofoten, ble lengselen for sterk. Vår tidligere rådgiver  Ronny Brunvoll vendte tilbake som daglig leder i Visit Svalbard. Han trivdes godt i Lofoten. Hvor i Nord-Norge du vil ha din Mimir-base, er du selv med og bestemmer.

Om Mimir as: 
Selskapet ble etablert i 1996, og er i dag et av landets mest erfarne fagmiljøer i bransjen. Vi jobber med utvikling av reisemål, strategirådgiving, mulighetsstudier, analyser, utredninger,  vurderinger av markeder, klyngeledelse, kompetanseoverføring og opplevelsesdesign.   Kundene våre er bedrifter, kommuner, fylker og offentlige instanser over hele landet. Vår ambisjon er å være endringsagenter for et bærekraftig og fremtidsrettet reiseliv. 

Kunnskap, faglig integritet, engasjement og entusiasme ligger til grunn for alt vi gjør. Vi er sertifisert Miljøfyrtårn, bedriftsfadder for Redd Barna og Young Future Organisation  på Filippinene.

Søknadsfrist og kontaktinfo:
Kortfattet søknad med CV og referanser sendes til marie@mimir.no innen 30.11.20. Har du spørsmål, kontakt daglig leder Marie Bergsli (90 82 77 88) eller seniorpartner Bård Jervan  (90 94 25 60).

Nordlys over sjø og fyrtårn i Nord-Norge
Dame i gul jakke med rød lue som holder kart og viser vei på sti.
Tørrfisk hengende til tørk på fiskehjrell.
Turgåer på toppen av fjell i Nord-Norge som ser utover sjø og fjell.
Landskap i Nord-Norge med rosa blomster i forgrunn og orange midnattssol på himmelen.