Mimir AS utvider igjen

Norsk reiseliv står i et viktig veikryss i utviklingen. Mer enn noen gang har bransjen behov for bærekraftige løsninger, framtidsrettet reisemålsutvikling og kompetanse på opplevelsesbasert verdiskaping. Mimir AS utvider derfor sin rådgiverstab for å dekke etterspørselen og for å styrke og utvide selskapets kompetanse. Denne gang åpner vi kontor i Lofoten.

Pressemelding

Ronnny Brunvoll ny rådgiver

Den 1. januar 2019 tiltrer Ronny Brunvoll som MIMIR-rådgiver på heltid. Han kommer fra stillingen som reiselivssjef på Svalbard, der han de siste 6 årene har ledet reisemålet gjennom en stor omstillings- og profesjonaliseringsprosess. Også et systematisert bærekraftarbeid har stått høyt på dagsorden, og samlet sett har reisemålet Svalbard og destinasjonsselskapet Visit Svalbard løftet seg betydelig under Ronnys stødige ledelse. Ronny har også tidligere erfaring fra reisemålsarbeid i selskapene Destinasjon Geirangerfjord & Trollstigen og Destinasjon Ålesund & Sunnmøre, hvor han var henholdsvis reiselivssjef og prosjektleder. Før han begynte i reiselivsbransjen har han bl.a. jobbet som prosjektleder/arrangør for større events i Ålesund og som frilansjournalist.

Lang erfaring fra Svalbard
Ronny sier at han ser fram til nye utfordringer, i en rolle der han virkelig får nyttiggjort erfaringene fra de siste 10 årene med destinasjonsarbeid. – Gjennom å ha jobbet tett sammen med Mimir i bl.a. masterplanarbeidet for Svalbard, har jeg blitt godt kjent med selskapet og dets arbeidsmetoder og verdier. Fokuset på å skape merverdi for de man jobber for og med fremstår for meg som viktig, og er en direkte årsak til at jeg nå velger Mimir, utdyper Mimirs nye rådgiver. – Jeg tror de erfaringene jeg har gjort meg på Svalbard vil kunne ha stor overføringsverdi til flere reisemål på fastlandet. Tydelig kommunikasjon, bærekraft, helhetstenking, planer med fokus på gjennomføring, tilrettelegging og finansiering av fellesgoder er noe av det jeg brenner for, og hvor jeg mener norsk reiseliv fortsatt har svært mye å gå på, tilføyer han.

Nytt kontor i Lofoten
Mimir kjenner Ronny fra tidligere samarbeid og er trygg på at han vil utgjøre en solid forsterkning av laget. Mimir har allerede kontorer i Larvik, Fredrikstad, Halden og Oslo.  Med Ronny Brunvoll på laget åpnes nå et nytt kontor i Svolvær, Lofoten. Mimirs kunder finnes over hele landet, men vårt engasjement i nord har alltid vært stort. Det er derfor ekstra hyggelig at vi nå får et fast kontor her, sier Bård Jervan, som i sin tid etablerte selskapet.

Mimir AS
Mimir AS har siden 1996 levert rådgivningstjenester både til enkeltbedrifter, attraksjoner, reisemål, Innovasjon Norge og andre offentlige kunder i Norge. Kjernekompetansen er reisemålsutvikling, markeds- og konseptvurderinger, opplevelsesproduksjon, analyser/utredninger, klyngeledelse og bærekraft. Med Ronnys inntreden vil Mimir ha seks heltidsansatte rådgivere, en AD/designer og en researcher på deltid.


Selskapets mål er å være en spesialist – der markedsforståelse, kundebehov, reiselivsfaglig kompetanse og bred erfaring fra norsk reiseliv danner kjernen i rådgivningsvirksomheten. Øvrige rådgivere i Mimir AS er Bård Jervan, Torill Olsson, Marie Bergsli, Ann-Jorid Pedersen og Ingrid Solberg Sætre. Janne Auby jobber som designer og Sarah Maria Peters som researcher. Les mer om Mimir AS på www.mimir.no 

For ytterligere informasjon:
Styreleder Bård Jervan, tlf. 909 42 560,  baard@mimir.no
Daglig leder Marie Bergsli, tlf. 908 27 788,  marie@mimir.no

Privat
Bilde av Ronny Brunvoll som sitter på fjellet med isbre bak.