Mimir AS utvider i nord med kontor i Tromsø

Norsk reiseliv står i et viktig veikryss i forhold til framtidig utvikling og gjenoppbygging etter pandemien. Mer enn noen gang har næringen behov for bærekraftige løsninger, framtidsrettet reisemålsutvikling og fornyet kompetanse i bedriftene i møtet med muligheter og utfordringer. Mimir AS utvider nå sin rådgiverstab for å dekke etterspørselen og for å styrke og utvide selskapets kompetanse. Denne gang åpner Mimir kontor i Tromsø.

NYHET!

Lena Nøstdahl, ny rådgiver i Mimir

1. april tiltrer Lena Nøstdahl som rådgiver i Mimir. Hun skal ha et særlig ansvar for oppstart og utvikling av Mimirs nye forretningsområde «Be Smart» som baserer seg på bruk av adferdsøkonomi for å styrke lønnsomhet i bedriftene, øke opplevelsesverdier og stimulere bærekraftighet. Lena kommer fra stillingen som Strategisk utviklingsleder i NordNorsk Reiseliv AS.

Lena har et stort engasjement for kunnskapsbasert utvikling av et mer ansvarlig og bærekraftig reiseliv. Hun har på mange måter vært en fanebærer for segmenterings-verktøyet, «Strategisk kompass for Nord-Norge», som Mimir i sin tid var med på å utvikle. I tillegg har hun gode kommunikasjonsegenskaper, hun er en faglig sterk og troverdig formidler med evne til å engasjere. Lena har tidligere jobbet i dagligvarebransjen og har bred erfaring både fra kommersielle selskaper som TINE og Fjordland, men også fra sertifiseringsordningen Fairtrade Norge.

 

Brennende engasjement
«Jeg gleder meg stort og ser virkelig fram til å starte på denne nye spennende reisen. Etter snart ni år i NordNorsk Reiseliv har jeg opparbeidet meg solid kunnskap og et brennende engasjement for reiselivet. Jeg har sterkt tro på faglig tilnærming og opplever Mimir som en fremtidsrettet, ambisiøs virksomhet med svært gode verdier. For meg er dette verdifullt og av stor betydning,» sier Lena.

 

Kontorsted Tromsø
«Mimir har kontorer i Larvik, Fredrikstad, Halden, Hemsedal og Oslo og vi ser fram til å få Lena på plass i Tromsø. Mimir har sine kunder i hele landet, men vårt engasjement for og i Nord-Norge har alltid vært stort. Det er derfor ekstra hyggelig at vi nå får et fast kontor i nord», sier Bård Jervan, som i sin tid etablerte selskapet.

Øyvind Andersen
Lena Nøstdahl, ny rådgiver i Mimir as
Portrett av Lena Nøstdahl