Grafisk design og kommunikasjon

Har du trange budsjetter til design- og markedsføring for tiden? Da anbefaler vi å sjekke tilbudet fra Mimirs in-house designavdeling!

Tjeneste

Design bygger identitet og formidler et tydelig budskap. Design handler om å gi varemerket liv og stå ut i mengden. Vi gir ditt materiell en klar profil og en rød tråd som gir en gjenkjennende effekt. God layout, design og tekst gjør innholdet tilgjengelig både på papir og digitalt. 

Med våre "kommunikasjonspakker" til fast pris blir det enklere for deg å planlegge og styre kostnadene til design og markedsføring. Pakkene er satt sammen slik at vi kan levere kvalitetsdesign, gode tekster og smarte råd til en svært beskjeden pris.

Vår designer, Janne Auby, har over 30 års erfaring fra reklamebransjen. Hun er kjent for alltid gjøre sitt ytterste for at du skal bli fornøyd. Mimirs rådgiver, Ann-Jorid Pedersen, har 30 års erfaring fra reiselivsbransjen. Som faglitterær forfatter og freelance skribent har hun også sans for gode tekster og målrettet formidling. Hun er særlig opptatt av hvordan du kan bruke historiefortelling som strategisk verktøy.

 

LOGO

Mimir hjelper deg med å få designet en profesjonell logo til en fast pris. Design av logo er ofte et startpunkt for nye bedrifter, men også virksomhetens ansikt utad. Det er viktig at logoen gir et profesjonelt inntrykk og gjenspeiler firmaets verdier. Kanskje trenger du en ny logo for nye tider? Eller en sprek logo til bedriftens nye konsept eller opplevelsesprodukt?

Hva får du?
Design av logo: Arbeidet starter med en samtale hvor du gir oss en briefing av behov og ønsker. Deretter utarbeider vi en idé og lager 2 skisser til logo-forslag som diskuteres med deg. Til slutt gjør vi justeringer og rentegner det foretrukne designet. Du får den ferdige logoen levert i digitale filer som du kan bruke på nett/facebook og til trykk.

Kr. 8.900,- + mva.

 

PRODUKTARK

Vil du forenkle kommunikasjonen med kundene dine og gi dem akkurat nok informasjon og inspirasjon til at de bestemmer seg for å komme? Da anbefaler vi å lage produktark med relevant og inspirerende innhold i et profesjonelt design. Vi passer på at både tekst, bilder og layout gjenspeiler bedriftens verdier og formidler budskapet godt til målgruppen.

Hva får du?
Design av mal for produktark, samt ett ferdig produktark: Samtale hvor du gir en briefing for design, idé og design av mal til produktark, enkel tekstvask, oppsett i Indesign, justeringer, 2 korrekturer. Pdf-fil for utskrift og trykk.

Kr. 5.900,- + mva.

 

PÅFØLGENDE PRODUKTARK
Enkel tekstvask, oppsett i Indesign i ferdig utarbeidet mal, justeringer, 2 korrekturer. Pdf-fil for utskrift og trykk.

Kr. 2.000,- + mva per stk. 

Design av produktark er basert på ferdig tekst og tilsendte bilder fra kunde. Evt design av elementer som kart, illustrasjoner etc kommer i tillegg. Det samme gjør evt bildekjøp. Tekst kan evt også skrives fra bunnen av mot et tillegg i prisen.

 

DESIGN AV NETTSIDE

Vi designer en brukervennlig og lekker nettside, som selvsagt er mobiltilpasset. Du får en nettside som er tilpasset din virksomhet. Vi passer også på at bedriftens verdier formidles gjennom et godt og profesjonelt design. Målet vårt er at du etter en kort opplæring selv kan legge ut bilder, artikler og nyheter på nettsiden.

Hva får du?
Design av nettside: prosjektstyring, struktur, design, lay-out, tilpasset bildeutvalg, oppsett inkludert universell utforming, nøkkelord, SEO-beskrivelser i norsk versjon og ca 2 korrekturer. Ca innhold vil være: 5-6 hovedfaner med totalt ca. 5-6 artikler. Innføring i brukervennlig system pr telefon/digitalt (1 time) er inkludert i prisen.

Tekst og bilder må leveres ferdig fra kunde.

Kr. 18.000,- + mva.

 

I tillegg kommer oppretting av nettside (etableringskostnad) hos vår leverandør:
kr. 7.500,- + mva.

Årlig kostnad for webhotell, backup, oppdatering ol. hos vår leverandør.
Pr. mnd kr 599,- + mva.

Evt design av elementer som kart etc kommer i tillegg, det samme gjør evt bildekjøp. Tillegg for ekstra språk og oversettelse.

 

Noen nettsider vi har laget:
www.mimir.no
www.blidebarn.no
www.samicultures.com
www.norskopplevelseskonferanse.no
www.laksfors.no
www.ingasamisiida.no

  

GJENNOMGANG AV EKSISTERENDE NETTSIDE
En nettside må til enhver tid være relevant og oppdatert, slik at både du, din bedrift og dine produkter oppfattes som pålitelige, attraktive og tilgjengelige. Nettsider med gammel informasjon blir raskt utdaterte – kundene klikker seg kjapt videre og du mister både kontakt med potensielle kunder og mulig salg. Vi går gjennom din nettside og gir gode råd om hvordan du kan gjøre sidene mer attraktive og inspirerende for kundene.

Gjennomgangen vil hjelpe deg til å oppdatere nettsidene på egenhånd eller til å bestille en helhetlig redesign.

Hva får du?
Gjennomgang av nettside,
Kortfattet skriftlig rapport av foreslåtte tiltak for forbedring.

Kr. 3920,- + mva.

 

FACEBOOK

Facebook er en plattform mange gjester bruker for å finne informasjon, inspirasjon, se anmeldelser og ta kontakt, så her er det viktig å være tilstede og se profesjonell ut, men samtidig ha en personlig og nær profil.

Hva får du?
Opprettelse av side/gruppe, utarbeidelse av topp-banner og evt. profilbilde.

Kr 1960,- + mva.

Evt kjøp av bilder kommer i tillegg.

Vi tilbyr også hjelp til annonsekampanjer på FB. Ta kontakt for å drøfte ditt behov slik at vi kan skreddersy et opplegg for din virksomhet.

 

STOR DESIGN PAKKE

For å sikre et profesjonelt og helhetlig uttrykk og budskap overfor dine kunder, foreslår vi en stor designpakke. Den passer for deg som ønsker en større «make-over», og her får du mye for pengene!

Hva får du?

 1. Gjennomgang av eksisterende nettside med minirapport om tiltak for forbedring.
 2. Gjennomgang av sosiale medier f.eks Facebook, Google, Airbnb, Tripadvisor ol. med minirapport
 3. 1 stk produktark inkl. designmal
 4. Design av Facebook-topp og profilbilde
 5. 5 forslag til FB-poster, idéer/konkurranser

Kr 15.000,- + mva .

 

TEKSTPRODUKSJON OG HISTORIEFORTELLING

Vi skriver tekster til innholdsmarkedsføring, produktbeskrivelser eller salgskampanjer. Her er vi opptatt av å treffe rett målgruppe og vi hjelper deg også med å finne rett tema eller fortelling. Vi starter med en samtale om tone of voice og selskapet eller produktet som skal presenteres. Vi avklarer også målgruppe og hvilke kanaler teksten skal benyttes i, slik at tekstene fungerer best mulig.

Hva får du?

 1. Småartikler / introtekster til sider eller temaer: ca. 1,5 timer pr stk Kr 2200,- pr stk
 2. Selgende artikler eller produktpresentasjoner på et gitt tema: ca. 3 timer pr stk Kr 4350,- pr stk
 3. Dybdeartikler på tema (innholdsmarkedsføring): Ca 4 timer pr stk. Kr 5800,- pr stk

Dersom du ønsker produktpresentasjoner må vi ha følgende bakgrunnsinformasjon:

 • Informasjon om produktet, i form av en skisse, stikkordsnotat eller lignende.
 • Hovedbilder som skal brukes i artikkelen
 • Informasjon om hvem produktet retter seg mot, hvem man tror vil være kjøper av produktet (eks moren i familien for et familieprodukt)
 • Eventuelt om du har spesielle ønsker rundt stemningen i teksten, tone of voice etc.
 • Oversikt over hvilke referanseord/søkeord som brukes mest med tanke på hhv reisemålet og opplevelsestypen (dersom slik informasjon finnes)

Justering av eksisterende tekster: 1-3 timer. Kr 1450-4350,-

 

OVERSETTELSE TIL ENGELSK

Vi samarbeider med en erfaren, dyktig og svært nøyaktig oversetter og tekstforfatter som også er godt kjent med reiselivsnæringa. Gode priser på forespørsel.

 

For mer informasjon ta kontakt:

Janne Auby, janne@mimir.no, mob: 91 57 16 78.
Ann-Jorid Pedersen, ann-jorid@mimir.no, mob: 48 11 41 48. 

Bilde av brosjyre Nasjonal reiselivsstrategi.
Bilde av design på skilt Vasstulan 1100, Mennesket og reinen.
Bilde av produktark, logo og nettside for Laksfors Villa.
Bilde av brosjyre, plakat, logo og nettside for Blidebarn
Produktark og nettside for Samicultures / Johtit
Bilde av materielle for Norsk Opplevelseskonferanse 2019.
Bilde av brosjyre, produktark, banner og logo for Opplev Hegleland.
Janne Auby
Portrett av Janne Auby
Ann-Jorid Pedersen
Portrett av Ann-Jorid Pedersen