Konferansearrangør

Vellykkede konferanser fra idé til gjennomføring

Tjeneste

Over 10 års erfaring som konferansearrangør

Mimir har i over 10 år hatt ansvaret for gjennomføringen av Norsk Opplevelseskonferanse. Konferansen arrangeres av Innovative Opplevelser i samarbeid med en rekke nasjonale aktører som Innovasjon Norge, Nordland fylkeskommune, NordNorsk Reiseliv og NHO Reiseliv

Fra gode idéer til gjennomføring
Mimir jobber med alt fra valg av konferansetema, konferansested, booking av foredragsholdere, underholdning, aktiviteter, matopplevelser, overnatting og miljøfyrtårnsertifisering av konferansen. Vi har gode samarbeidspartnere på alle områder, og kvalitet er er svært viktig for å skape en god konferanseopplevelse. Vi har i mange år hatt et nært samarbeid med filmskaper og regissør Per Tomas Govertsen som inngår i konferanseteamet; fra idé til gjennomføring. Govertsen lager i tillegg til dette inspirerende filmer fra aktører i både inn- og utland og har ansvar for regi og gjennomføring av hele hovedkonferansen. Hans erfaring med skape en helhetlig konferanseopplevelse med dramaturgi og fokus på detaljer gjør at både foredragsholdere og konferansedeltakere gir uttrykk for at Innovative Opplevelser leverer en profesjonell konferanseopplevelse.

Samarbeid med Innovasjon Norge
I tillegg har vi bistått Innovasjon Norge med å arrangere konferanse på Røros om bærekraftig reiseliv, Kongsbergregionen med deres reiselivskonferanse i Tuddal "Besøk som skaper verdier" og Buskerud fylkeskommune og Innovasjon Norge Buskerud Vestfold med  å gjennomføre reiselivskonferansen "Først mot Fremtiden 2014" på Geilo.

(Filmer: Per Tomas Govertsen)

Inge Wegge
Opplyste fiskehjell på Cuba i Svolvær.
Kristin Folsland Olsen
Åpning på scenen av Bård Jervan 2017
Inge Wegge
Hedring av pionerer på scenen