L

Mimir AS

Bredochsgate 1,
3256 Larvik

.......

Epost
post@mimir.no

w

Konferansearrangør

Vellykkede konferanser fra idé til gjennomføring

Tjeneste
10.03.201714:12 Janne Auby

Over 10 års erfaring som konferansearrangør

Mimir har i over 10 år hatt ansvaret for gjennomføringen av Norsk Opplevelseskonferanse. Konferansen arrangeres av Innovative Opplevelser i samarbeid med en rekke nasjonale aktører som Innovasjon Norge, Nordland fylkeskommune, NordNorsk Reiseliv, NHO Reiseliv og ATTA.

Fra gode idéer til gjennomføring

Mimir jobber med alt fra valg og prosjektledelse av konferansetema, konferansested, booking av foredragsholdere, valg av underholdning, aktiviteter, matopplevelser, overnatting og give-aways. Vi har gode samarbeidspartnere på alle områder, og kvalitet er er svært viktig for å skape en god konferanseopplevelse. Mimir er tilstede både foran og bak scenen på konferansen og holder i trådene slik at konferansen gjennomføres profesjonelt.

Den 12. Norsk Opplevelseskonferanse blir arrangert i Narvik 29. oktober - 2. november 2018. www.norskopplevelseskonferanse.no

Samarbeid med Innovasjon Norge

I tillegg har vi bistått Innovasjon Norge med å arrangere konferanse på Røros om bærekraftig reiseliv, Kongsbergregionen med deres reiselivskonferanse i Tuddal "Besøk som skaper verdier" og Buskerud fylkeskommune og Innovasjon Norge Buskerud Vestfold med  å gjennomføre reiselivskonferansen "Først mot Fremtiden 2014" på Geilo.

Kristin Folsland Olsen
Åpning på scenen av Bård Jervan 2017
Inge Wegge
Hedring av pionerer på scenen
Kristin Folsland Olsen
Festaften Thon Hotel Svolvær
Inge Wegge
Pausemat på Thon Hotel Lofoten i Svolvær