Kurs i opplevelsesdesign

Opplevelsesdesign handler kort oppsummert om å utvikle opplevelser slik at de gir størst mulig verdi for gjesten og samtidig lønnsomhet for bedriften. Gjennom å utvikle opplevelser som treffer du øke betalingsviljen fra eksisterende gjester, nå nye målgrupper og ikke minst, skape attraksjonskraft i nye sesonger. Å jobbe med opplevelsesdesign omfatter et bredt fagområde derfor både psykologi, sosiologi, økonomi, logistikk, tjeneste- og adferdsdesign, kundeinnsikt, segmentering samt kommunikasjon.

Kurs

Mimir har ett av reiselivs-Norges største fagmiljøer innen opplevelsesdesign 

Mimirs arbeid bygger på teoretisk og praktisk kunnskap som er utviklet gjennom lang tid, blant annet av Lapland Centre of Expertise, Opplevelser i Nord og flere andre miljøer. Vi har en operativ tilnærming og legger vekt på å bruke verktøy som dere kan jobbe med i det daglige, og som bidrar til å styrke den langsiktige innovasjonsevnen.  

Vi tilbyr bistand med opplevelsesdesign som en egen tjeneste eller som en del av et større prosjekt.    

Vår rådgiver Ann-Jorid Pedersen har skrevet to fagbøker om opplevelsesdesign: Opplevelsesbasert verdiskaping og Opplevelsesøkonomi.

Både Ann-Jorid og våre andre rådgivere fra arbeidsfeltet og opplæring fra Lapland Centre of Expertise (LEO)/Mimir. 

Ta kontakt så skreddersyr vi et tilbud som passer

For mer informasjon, kontakt:
Lena Nøstdahl, lena@mimir.no, mob: 95 21 35 81.
Kristin Prøven: kristin@mimir.no, mob: 99 30 88 48.
Ann-Jorid Pedersen, ann-jorid@mimir.no, mob: 48 11 41 48.
Torill Olsson, torill@mimir.no, mob: 99 56 80 45.
Marie Bergsli, marie@mimir.no, mob: 90 82 77 88.
 
 
Over 1000 norske reiselivsaktører har tidligere deltatt på våre kurs i opplevelsesdesign og tilbakemeldingen er svært gode. En deltaker sa det slik: 

"Jeg er fascinert av modellen som et praktisk verktøy. Det meste av teorien og innholdet er kanskje ikke nytt i seg selv, men måten det er satt sammen på fungerer likevel som noe nytt. Det gir en fantastisk mulighet til å gå igjennom egne produkter og bli mer kundeorientert". 

Syklist på sykketur i norsk natur med blå himmel.
Lofotfiske, fornøyd fisker som har fanget stor torsk
Kajakktur i Lofoten med idylliske rorbuer og blåklokker.
Jente i vinterklær som møter hund på hundesledetur