Marie Bergsli

Telefon: 33 11 55 30 / mob 90 82 77 88
E-post: marie@mimir.no

Partner - rådgiver

Marie er partner og rådgiver i Mimir, hvor hun begynte som rådgiver i 2008. Marie er født og oppvokst i " Wallanders rike", Ystad.

 

På jakt etter nye spennende opplevelser
På fritiden er hun stadig på jakt etter nye spennende opplevelser, gode spisesteder, involverende kulturopplevelser og utøver gjerne all form for skiaktiviteter. Hun har alltid hatt et brennende interesse for sitt fag og på sine reiser i inn- og utland er den store lidenskapen å analysere og «dissekere» opplevelsene! Hun liker å organisere både seg selv og andre - både i jobb og på fritiden. Marie bor i den gamle bydelen "Snipetorp" i Skien, hvor hun i mange år har organisert den årlige "Snipetorpmarken". Hun er gift med Jørgen og sammen har de barna Marcus, Johanna og Jennie.

 

Fra stuepike til rådgiver
Marie begynte sin karriere i reiselivsnæringen på midten av 70-tallet på Gaustablikk Høyfjellshotell i Telemark og har derfra skaffet seg en allsidig bakgrunn fra både hotell, servering, reisebyrå og destinasjonsselskap. Hun er utdannet ved Norsk Hotellfagskole i Stavanger. Marie var direktør i Telemarkreiser al (nå Visit Telemark) 1998 – 2008, et selskap med lange tradisjoner i norsk reiseliv. Marie har sittet i flere nasjonale råd og utvalg, bl.a  i næringsministerens kontaktutvalg for den nasjonale reiselivsstrategien "Verdifulle opplevelse" og styret i NHO Reiseliv. I dag sitter hun i styret i Telemark Bilruter.

 

Bedriftsnettverk
Hun har lang praktisk erfaring med å gjennomføre salg- og markedstiltak, seminarer og arrangementer, lede utviklingsprosjekter i samarbeid med både offentlige og private reiselivsaktører. I Mimir jobber hun i prosjekteamet i Innovative Opplevelser, bedriftsnettverket Blidebarn, samt flere andre små og store bedriftsnettverk i hele Norge.

Dag G. Nordsveen
Marie Bergsli
Marie Bergsli på Rib-tur til Svenner
Marie på skitur foran stedsskilt på fjellet
Marie Bergsli på grønnsaksmarked