Sarah Peters

Telefon: 33 11 55 30 / mob 98 67 27 82
E-post: sarah@mimir.no

Partner - Researcher

Friluftsintressert researcher

Sarah er researcher i Mimir. Hun har vokst opp i Bergen, men har nå kontor og bosted i Hemsedal.

 

Fritiden er for tiden preget av det enkle friluftsliv med to småtasser under 3 år. Helst på hytta i Jotunheimen, eller i Hemsedalsregionen. Hun har bodd både på Finse, Svalbard, Antarktis og inntil nylig i Tromsø. Selvom hun har en dragning mot vinterlandskap, setter hun vel så stor pris på kulturopplevelser og sommeropplevelser som sykling og båtliv.   

 

Bachelor i reiselivsledelse og master i samfunnsplanlegging
Sarah har skrevet en bacheloroppgave i reiselivsledelse ved høgskolen i Lillehammer, og master i samfunnsplanlegging ved Universitetet i Nord-Norge, Tromsø. Hennes faglige fokus har vært innen bærekraftig reiseliv og koblingen mellom samfunnsutvikling og destinasjonsutvikling.

 

Hun begynte som traineé i Mimir etter bachelorstudiet på Lillehammer. Etter to år gikk turen videre til Tromsø for å studere samfunnsplanlegging. Hennes arbeidserfaring er hovedsakelig innen reiselivsvirksomhet; blant annet Hurtigruten, Finse 1222, Basecamp Spitsbergen, Antarctic Logistics and Expedition, Vulkana Drift. Sarah har jobbet innen de fleste driftsområder i aktivitets- og overnattingsbedrifter, men trives også godt med strategiske og analytiske arbeidsoppgaver.

Dag G. Nordsveen
Sarah Maria Peters
Sarah sitter i landskap med hund.
Sarah sitter med hjelm og offroadsykkel.
Sarah i fjellvegg med klatreutstyr og utsikt.