Torill Olsson

Telefon: 33 11 55 30 / mob 99 56 80 45
E-post: torill@mimir.no

Partner, daglig leder og rådgiver

Mimirs Oslokontor

Torill er partner, daglig leder og rådgiver. Hun har vært i Mimir siden 2000, og er Mimirs «Oslo-kontor». Alminnelig glad i trening, ski- og friluftsliv, forsøker å få mer tid til bøker, kunst og kultur. Hun elsker å være på hytta i Valdres, men synes at opplevelsene rundt i reiselivs-Norge er en stor bonus ved jobben i Mimir.  Torill bor sammen med mannen Otto, sønnen Aleksander og riesenschnauzeren Chiva.

 

Utdannelse og praksis
Torill er utdannet ved reiselivslinjen på Høyskolen i Lillehammer (HiL) og ved Norges Markedshøyskole, og har tilleggsutdannelse i coaching, innovasjon og opplevelsesbasert verdiskaping fra BI, HiL og Universitetet i Nordland.

  

Før Mimir jobbet Torill i Skiforeningen, Stiftelsen Oslo Promotion (nå VisitOslo) og i det som nå er Innovasjon Norge. Hun har dermed nærmere 25 års erfaring med markedsføring, produktutvikling, strategi, utviklings- og omstillingsarbeide fra privat og offentlig sektor.

  

Torill har også sittet i en rekke komiteer og utvalg, og har bla vært medlem i Norges Forskningsråds programstyre for reiselivsforskning, styremedlem i Stiftelsen Sykkel-turisme i Norge, nestleder i styret i Norske Vandrerhjem og styreleder i Svartisen as. Torill sitter nå i styret for Norsk Villreinsenter

  

Strategi og utvikling
I Mimir jobber Torill mest med strategi og utviklingsprosesser, herunder også reisemåls- og opplevelsesutvikling. Hun har også vært prosjektleder for nasjonale prosjekter som Innovasjon Norges pilotprosjekter "Bærekraftige destinasjoner" og "Frivillig fellesgodefinansiering". Hun er nå prosjektleder for Oppland fylkeskommunes omstillingsprosjekt «Verdens beste langrennsopplevelser» der målet er å utvikle mer kundetilpassede tilbud mot de ulike nisjene i langrennsmarkedet.

Dag G. Nordsveen
Torill Olsson
Torill og hunden Chiva
Torill i istunnell på Folgefonna
Torill i sommerhagen