Kristin Prøven

Telefon: 33 11 55 30 / mob 99 30 88 48
E-post: kristin@mimir.no

Rådgiver

Lang operativ erfaring fra reiselivet
Kristin har kontorsted på Lillehammer og med ca. 30 års arbeidserfaring fra reiselivet har Kristin solid kompetanse innen ledelse, drift, produktutvikling og markedsføring av reiselivsbedrifter. Hun har jobbet operativt med bærekraftig reisemålsutvikling, og har et stort engasjement for å utvikle reiselivet i en bærekraftig retning.

Med lang praktisk erfaring fra ulike reiselivsaktører har Kristin inngående kunnskap om daglige utfordringer og muligheter på bedriftsnivå. Hun har vært daglig leder i Lilleputthammer Familiepark, markedsansvarlig i Hafjell Resort, markedskoordinator i Avis Europe og bookingansvarlig ved Hafjelltoppen Apartments Gaiastova.

Vertskapsrollen og opplevelsesutvikling har Kristin et spesielt engasjement for. Reiselivet er en viktig arena for rekruttering og inkludering, og sammenhengen mellom ledelseskultur og gjesteopplevelser er et område hun mener det er stort potensiale for å videreutvikle.

 

Brenner for å utvikle reiselivet i en bærekraftig retning
Etter mange år med utvikling av familieopplevelser i Hafjell begynte Kristin som prosjektleder i destinasjonsselskapet Visit Lillehammer i 2015. Der var hun ansvarlig for at Lillehammer-regionen (som første byregion) ble merket som bærekraftig reisemål i 2018 og re-merket i 2021. Som en del av bærekraftarbeidet har Kristin også jobbet med prosjekter innen grønn mobilitet og lokalmat.

Kristin fullførte i 2021 en erfaringsbasert master i reiselivsledelse ved UiT med dypdykk i hvordan bærekraftarbeidet ivaretas på destinasjoner merket som bærekraftig reisemål. Fra tidligere har hun en bachelor i reiseliv fra HINN (Høgskolen i Innlandet).

  

Med naturen som inspirasjonskilde
På fritiden lader Kristin batteriene på turer i skog og fjell eller på yogamatta. Turene trenger ikke være verken strabasiøse eller lange, men det å bruke kroppen i frisk luft gir ny energi og livsglede. Naturen er en flott inspirasjonskilde både sommer og vinter, og de flotte skiløypene (nesten) rett utenfor kontordøra på Lillehammer benyttes flittig i vinterhalvåret. Om sommeren frister ofte havbris og sjøluft lenger sør, vest eller nord i landet. Kristin er gift med Rune og har to barn på 16 og 22 år.

Kenneth Nordahl Pedersen
Portrett av Kristin Prøven.
Bilde av Kristin sittende i gul kajakk.
Nærbilde av Kristin med pannebånd og solbriller i vinterlandskap.
Bilde av Kristin på fjellet som spiser vaffel.