Konferansearrangør

Vellykkede grønne konferanser fra idé til gjennomføring

Tjeneste

15 års erfaring som konferansearrangør

Mimir har i 15 år hatt ansvaret for gjennomføringen av Norsk Opplevelseskonferanse. Konferansen arrangeres av Innovative Opplevelser i samarbeid med en rekke nasjonale aktører som Innovasjon Norge, Nordland fylkeskommune, NordNorsk Reiseliv, Reis Nord og NHO Reiseliv

 

Fra gode idéer til gjennomføring

Mimir jobber med alt fra valg av konferansetema, konferansested, booking av foredragsholdere, underholdning, aktiviteter, matopplevelser, overnatting og miljøfyrtårnsertifisering av konferansen. Vi har gode samarbeidspartnere på alle områder, og kvalitet er er svært viktig for å skape en god konferanseopplevelse.

Vi har i mange år hatt et nært samarbeid med filmskaper og regissør Per Tomas Govertsen som inngår i konferanseteamet; fra idé til gjennomføring. Govertsen lager i tillegg til dette inspirerende filmer fra aktører i både inn- og utland og har ansvar for regi og gjennomføring av hele konferansen. Hans erfaring med skape en helhetlig konferanseopplevelse med dramaturgi og fokus på detaljer gjør at både foredragsholdere og konferansedeltakere gir uttrykk for at Mimir leverer en profesjonell konferanseopplevelse.

Der det er ønskelig kan også foredragsholdere tas inn digitalt i salen, det blir da mulig å hente inn foredragsholder fra hele verden. Det sparer kostnader, reise og miljøet.

Mimir er Miljøfyrtårnsertifisert og kan arrangere konferanser under kriteriene til "Grønne konferanser". Kriteriene implementeres fra planlegging til ferdig konferanse. Mimir holder i trådene og sørger for at alle kriterier oppfylles. Arrangør, leverandører samt deltakere involveres i å ha fokus på bærekraft, både på og utenfor scenen.

 

Samarbeid med Innovasjon Norge

I tillegg har vi bistått Innovasjon Norge med å arrangere konferanse på Røros om bærekraftig reiseliv, Kongsbergregionen med deres reiselivskonferanse i Tuddal "Besøk som skaper verdier" og Buskerud fylkeskommune og Innovasjon Norge Buskerud Vestfold med  å gjennomføre reiselivskonferansen "Først mot Fremtiden 2014" på Geilo.

 

For mer informasjon ta kontakt:

Marie Bergsli, marie@mimir.no, mob: 90 82 77 88
Ann-Jorid Pedersen, ann-jorid@mimir.no, mob: 48 11 41 48

(Filmer: Per Tomas Govertsen)

Oliver Bergland-Kontrafei Media AS
Bilde fra konferanse med Ann-Jorid på skjem som jagerflypilot, publikum i salen.
Oliver Bergland-Kontrafei Media AS
Eventyrer Randi Skaug holder foredrag oppe i båt på Jektefartsmuseet.
Oliver Bergland-Kontrafei Media AS
Bilde av publikum på konferansen.
Kristin Folsland Olsen
Bilde av 3 fra Mimir på scenen som mottar Miljøfyrtårn-sertifisering av Norsk Opplevelseskonferanse 2019.